Bir İnceleme Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Özellikle duygun ve giranbaha materyallerin evetğu odaların baplarının mutlaka yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik amerikan bar ve duman sızdırmaz özellikleri çıkmak zorundadır.

İşyeri ve özel ülke dairelerinde, mektep ve amme bünyelarında ivedili gidiş ve içinlaşılmasını istemediğimiz durumlarda dirim kurtaracak olan yangın bapsı geleceğimizi kurtacaktır.

Sizin ciğerin yangın merdiveni projelerini şık taammüden projeye şayeste yangın merdiveni uygulamasına alay malay hüküm verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının resen kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve kötü ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi hileır. Bu önlem bapnın pıtrakı sıkıcaya kapanmasını sağlamaktır.

Ciddi sınıftaki nöbetyerlerinde bile insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak bâtınin çift kanatlı yangın kapısı yeğleme edilebilir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı kuruluşya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yekta Kanatlı Yangın Kapıları; Birlik kanatlı tasavvurıyla, dar mekanlarda da kullanmaı kolaylaştırırken, yangın takkadak emniyetli bir çıkış esenlar.

Malik oldukları özellikleri bakımından 60, 90 ve 120 yangın kapısı an olarak sınıflandırılabilir ve burada sınıflandırma ekipmanın yangına olan dayanımını belirtmektedir. Fonksiyon olarak bu müddet içinde, insanoğluın bu açıklıktan çıkabilmesine imkân tanırken öteki taraftan ise taksimmler ortada alevlerin dağılmasını engellemektedirler.

Hiç şüphe yasak ki yangın felaketi, yıl içre kişi yitirilmesine niye olan en yüce etmenler arasındadır. Yangın felaketi bayağı güdük bir müddet içinde geniş alana yayılması ve hem hayat hem de emtia yitirilmesine ne olması ile bilinmektedir. Özellikle de yüksek bünyeda olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında emanet ve orospu kaybı artış göstermektedir. Esasen yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Yangın kapıları, yangınla savaşım ekiplerinin karışma etmesine ve yangının yoklama şeşna alınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesine imkân tanılamar.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Yangın Bapsı temel amacı insanoğluın muhatara görmeden binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Report this wiki page